GRIEKS RESTAURANT OLYMPIA PAPENDRECHT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 413 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grieks Restaurant Olympia Papendrecht. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2023 om 21:45 Geweldig gegeten!
7 mei 2023 om 19:49 zou om 16.45 bezorgd worden pas 60 min later bezorgd patatjes klef
3 mei 2023 om 23:57 Optijd en lekker eten
20 apr 2023 om 6:52 het was onze eerste bestelling bij dit restaurant en gelijk de laatste . Het eten was koud , de hoeveelheid onvoldoende om een volwassene te voeden . Dat het ruim 20 minuten langer duurde dan voorspeld eer het gebracht werd , dat kan gebeuren,
22 mrt 2023 om 22:00 Patat was hard; leek wel oude patat. Gehakt was droog van binnen anders dan anders.
21 mrt 2023 om 20:00 Ondanks belletje voor de bezorging ging het toch verkeerd. Voor de 2e keer.
19 mrt 2023 om 19:48 Prima! Erg lekker
15 mrt 2023 om 19:37 Vandaag eten besteld na enkele maanden. Mousakas zat geen smaak aan, rijst met tomatensaus kwam uit de vriezer heel waterig. Alleen de mixed grill was te eten. Patat was ook slap. Regel je za
14 mrt 2023 om 19:55 De giros was heel erg vet, het knarste gewoon in je mond, heb zeker driekwart weggegooid. Echt zonde van mijn geld
3 mrt 2023 om 14:05 half uur te laat geleverd en alles was koud. Als je daar gaat eten is het altijd perfect, laten bezorgen doen we niet meer echt een grote tegenvaller
2 mrt 2023 om 17:01 Gyrosbox en frieten waren smakelijk. Helaas was de moussaka niet als zodanig herkenbaar en was niet meer als een flauw smakende ovenschotel met de smaak van opgewarmde aardappelen. Gemiste kans , want wel vermelden van authentiek griekse keuken.
16 feb 2023 om 21:31 Zoals gewoonlijk erg lekker. Wel jammer dat er altijd weinig tzatziki bij zit. Moet je extra bestellen.